TOP 5: Τα… λατρεμένα συστήματα ΟΠΑΠ

Τα συστήματα στοιχήματος είναι από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να ποντάρουν τα χρήματα τους. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει αποκλειστικά για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, αλλά και για το Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, το οποίο ήταν το πρώτο που έμαθαν οι Έλληνες παίκτες. Στη χώρα μας το στοίχημα έγινε γνωστό στις αρχές του 2000 και μέχρι να μπει για τα… καλά το ίντερνετ στη ζωή μας, άπαντες έκαναν τα πονταρίσματα τους στο πρακτορείο.

Εκτός από τα παρολί, πολλοί επέλεγαν να ποντάρουν τα χρήματα τους σε συστήματα με ζητούμενα και αυτά που διαβάσετε στη συνέχεια αποτελούν τα… πλέον αγαπημένα των παικτών! Απαραίτητη σημείωση: Η σειρά είναι τυχαία, ενώ τα ποσά που θα αναφέρουμε είναι το κόστος με την παλιά στήλη, δηλαδή 0.30 ευρώ και όχι 0.25 όπως είναι σήμερα… Εξάλλου το άρθρο έχει… ρετρό διάθεση.

systimaopapmesa2

  • Νο.1: Σύστημα 2-3 με μεγάλες αποδόσεις

Το σύστημα 2-3 ήταν -και είναι- μία πολύ φτηνή λύση στο ΟΠΑΠ στοίχημα, καθώς κόστιζε μόλις 1.20 ευρώ. Το γεγονός, όμως, ότι τα ματς ήταν λίγα, οδηγούσε τους παίκτες στο ποντάρισμα μεγάλων αποδόσεων. Διαφορετικά, τα κέρδη τους θα ήταν ελάχιστα, επομένως οι περισσότεροι που αποφάσιζαν να το “εμπιστευτούν”, διάλεγαν να το κάνουν με μεγάλες αποδόσεις, αφού στην αντίθεση περίπτωση θα έπρεπε να… φορτώσουν τον πολλαπλασιαστή, για να κερδίσουν ένα σεβαστό ποσό. Το 2-3 είνα αγαπημένο σύστημα για ημίχρονα/τελικά -ειδικά για ανατροπές- και για ακριβή σκορ.

  • Νο.2: Σύστημα 3-4, το πλέον αγαπημένο

Αν έπρεπε να βάλουμε ένα σύστημα στην πρώτη θέση, τότε δεδομένα αυτό θα ήταν το 3-4. Το πλέον αγαπημένο και εκείνο που συναντάμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Το κόστος ήταν 1.50 ευρώ και αποτελούσε την Νο.1 επιλογή όσων είχαν χάσει πολλές φορές μόνο ένα ματς στο παρολί τους. Έτσι, αντί να ρίξουν την “τετράδα”… ξερή, συμπλήρωναν τα κουτάκια του 3-4, προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να πάρουν πίσω τα χρήματα τους, αν έχαναν ξανά ένα παιχνίδι.

  • Νο.3: Σύστημα 4-5, για να μην χάσεις για… 1 ματς

Στην ίδια -περίπου- κατηγορία με το 3-4 ανήκει και το 4-5. Το κόστος του ήταν 1.80 ευρώ και το χρησιμοποιούν πολλοί παίκτες που έχουν δει τα δελτία τους να πηγαίνουν στον κουβά για… ένα ματς. Έτσι έχουν πάρει την απόφαση να μην την πατήσουν ξανά! Η διαφορά του 4-5 με το 3-4 είναι πως βάζοντας 5 παιχνίδια, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να “χαμηλώσουν” κάπως τις αποδόσεις, αφού ακόμα και στην τετράδα τα κέρδη τους είναι ικανοποιητικά. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα επιλογής ματς του 1.70-1.80, ενώ στο 3-4 τα σημεία θα πρέπει να είναι 2.00+, προκειμένου να μην υπάρχει ζημία στην τριάδα…

  • Νο. 4: Σύστημα 3-4-5, για όλα τα γούστα

Εκτός από τα συστήματα που σου δίνουν το δικαίωμα να χάσεις μόνο ένα ματς, αρκετά διαδεδομένα είναι κι εκείνα που μπορείς να έχεις κέρδος ακόμα και με δύο χαμένες επιλογές. Χαρακτηριστική περίπτωση το 3-4-5. Η αξία του ήταν 4.80 ευρώ και έδινε στους παίκτες τη δυνατότητα να ποντάρουν είτε σε αποδόσεις από 1.80+ είτε να κάνουν παιχνίδι με μεγάλες αποδόσεις, ημίχρονα/τελικά και ακριβή σκορ. Είναι το σύστημα για… όλα τα γούστα, που κάνει θραύση στο στοιχημα στο πρακτορειο.

  • Νο.5 Σύστημα 4-5-6, το… Νο.2!

Αν κάποιο σύστημα διεκδικεί την πρωτιά από το 3-4, αυτό είναι το 4-5-6. Βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των παικτών και η αξία του ήταν 6.60 ευρώ. Ως επί το πλείστον τα σημεία ήταν κοντά στο 2.20 και σε περίπτωση επαλήθευσης όλων των αγώνων, τα κέρδη ήταν πολύ μεγάλα. Περισσότερα από ένα… απλό χαρτζιλίκι!

systimaopapmesa

Τα στάνταρ & τα… γκρουπ

Τα παραπάνω συστήματα τα έχουν εμπιστευτεί έστω μία φορά όλοι οι παίκτες του Παμε Στοιχημα ΟΠΑΠ! Είναι τα πλέον διαδεδομένα, με τον πολλαπλασιαστή να… παίζει ανάλογα με την τσέπη του καθενός. Αντί επιλόγου, θα αναφέρουμε δύο σημαντικούς παραμέτρους. Ο πρώτος ήταν τα “στάνταρ”. Δυνατότητα που υπάρχει ακόμα και σήμερα στα ανανεωμένα δελτία του ΟΠΑΠ και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να μεγαλώσουν τα κέρδη τους. Βέβαια, πολλές φορές έχει τύχει να χαθεί ο αγώνας “στάνταρ” και να περάσουν τα ζητούμενα. Ίσως να το έχετε πάθει κι εσείς οι ίδιοι, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς ναι μεν τα στάνταρ είναι πιθανό να πολλαπλασιάσουν τα χρήματα σας, από την άλλη, όμως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σας οδηγήσουν στον κουβά.

Τέλος, αναφορά πρέπει να γίνει και στα Groups. Μπορεί πλέον να μην είναι διαθέσιμα στο νέο δελτίο του Πάμε Στοίχημα, ωστόσο πολλά από τα συστήματα του ΟΠΑΠ είχαν βασιστεί σε αυτά. Τα Groups ήταν εύκολο να τα καταλάβει κανείς, καθώς επρόκειτο για μία απλή ομαδοποίηση αγώνων, η οποία δημιουργούσε ζητούμενα σε μεγάλες αποδόσεις (πχ. με δύο ματς του 1.50 είχες ένα ζητούμενο του 2.25). Τα R-Groups ήταν πιο πολύπλοκα, ωστόσο αρκετοί παίκτες τα εμπιστεύονταν επειδή αρκούσε μόλις ένα επιτυχημένο σημείο, προκειμένου να έρθει το ταμείο. Τα R-Groups περιλάμβαναν κυρίως ακριβή σκορ, ημίχρονα τελικά ή… βόμβες του 5.00+!

Φυσικά, τα παραπάνω συστήματα μπορείτε να τα βρείτε και σε όλες τις εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

www.bookmakers.gr

loading...