Φίλε άντρα, μήπως σκέφτηκες να γίνεις πορνοστάρ; Ορίστε τα τεστ που πρέπει να περάσεις!

Πριν από λίγο καιρό, ένας χρήστης του «Reddit» μοιράστηκε δημοσίως την εμπειρία ενός φίλου του που δέχτηκε προσφορά από την εταιρία «BangBros» στο Miami να γίνει porn star με συμβόλαιο 35.000 δολάρια το χρόνο!

Η πρώτη σκέψη όλων μας είναι σχεδόν… ενθουσιώδης, ωστόσο για να «καθαρίζεις» σχεδόν τρία χιλιάρικα το μήνα ως επαγγελματίας άντρας πορνοστάρ, μάλλον είναι πιο… απαιτητικό από ότι πραγματικά θα μπορούσες να φανταστείς!  Λοιπόν, δώσε βάση και διαβάστε προσεκτικά:

  • Εν αρχή, το παν είναι το μέγεθος (τι πρωτότυπο)! Η παραγωγή ζητούσε πρωταγωνιστές με “προσόντα” μεγαλύτερα των 20 εκατοστών…

 

  • “Χρειάζεται να έρθετε σε στύση πολύ γρήγορα χωρίς ιδιαίτερα ερεθίσματα, καθώς και να “ολοκληρώσετε” κατά εντολή.

 

  • Θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε πράγματα που σε άλλες συνθήκες σας φαίνονταν εκτός του προσωπικού σας γούστου.

 

  • Είστε υποχρεωμένοι να έχετε ένα portfolio με φωτογραφίες ή video, έστω και ερασιτεχνικά.

14281494_165054217267578_1820224551_n

Και όλα τα παραπάνω, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις πριν ακόμα βρεθεί ο υποψήφιος δια ζώσης στα γραφεία για συνέντευξη.

 

  • Αν λοιπόν πληρείται τις παραπάνω προϋποθέσεις και φτάσετε στο τελικό στάδιο της συνέντευξης, τότε θα βρεθείτε σε ένα δωμάτιο μαζί με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς κύριο ο οποίος θα σας ζητήσει να βγάλετε τα ρούχα σας και να έρθετε σε στύση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα! Σε κάποιες περιπτώσεις στο δωμάτιο μπορεί να βρίσκεται και κάποια ηθοποιός η οποία θα… σιγοντάρει το έργο σας.

 

  • Μετά από αυτό (κι αφού τα καταφέρετε) θα σας ζητηθεί να αυτοικανοποιηθείτε για 15 περίπου λεπτά, χωρίς βέβαια κάποιο ερέθισμα, και κατ’ εντολή του σκηνοθέτη που παρευρίσκετε στον χώρο της “συνέντευξης” να ολοκληρώσετε. “

 

  • Και το χειρότερο; Αν τα καταφέρετε θα σας ζητηθεί να το επαναλάβετε για… επιβεβαίωση!

 

Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης όμως είναι πω όλα αυτά δεν σου εξασφαλίζουν απαραίτητα συμβόλαιο! Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν να σε κατατάξουν πολύ ψηλά σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

 

Όσο για τους υπεύθυνους παραγωγής, σου επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι ο έλεγχος της ερωτικής σου διάθεσης είναι το απαραίτητο συστατικό μιας τέτοιας θέσης!

 

  • Και φυσικά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού πάρεις τη θέση αφού όπως και σε μια κανονική ταινία, οι σκηνές είναι πολύ πιθανόν να ξαναγυρίζονται εξαιτίας κακού φωτισμού, κακής θέσης, λάθος σεναρίου κλπ…

Μήπως τελικά οι 35.000 ευρώ είναι «ψίχουλα» μπροστά στην σωματική και… πνευματική καταπόνηση! Ιδού η απορία…

loading...