Το σωστό παίξιμο στο στοίχημα ανάλογα τις αποδόσεις

Θέλοντας να είσαι κερδισμένος παίζοντας στοίχημα, κάτι που δεν είναι εύκολο κόντρα στις στοιχηματικές εταιρίες, πρέπει να παίζεις σωστά και να μην κάνεις λάθη. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε τις αποδόσεις που αγοράζουμε.
Το γεγονός ότι το στοίχημα είναι η απόδοση είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Δεν παίζουμε σε καμία περίπτωση ΠΡΟΠΟ, που μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, χωρίς να υπολογίζουμε το ρίσκο που παίρνουμε. Είναι που είναι το στοίχημα δομημένο υπέρ των στοιχηματικών εταιριών, μην τους κάνουμε το έργο ακόμη πιο εύκολο. Το σωστό και θεμιτό είναι ότι οφείλουμε να αγοράζουμε σωστές αποδόσεις. Προφανώς δε θα βρίσκουμε κάθε μέρα λάθη στις αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες ώστε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά ένα παιχνίδι που η απόδοση του πρέπει να είναι π.χ στο 2 , πρέπει να την αγοράζουμε στο 2.

Υπάρχει και η εναλλακτική στο ζωντανό στοίχημα, εκεί που προκύπτουν ευκαιρίες και πολύ συχνά οι στοιχηματικές εταιρίες την πατάνε. Βέβαια όσο εύκολο είναι να βγεις κερδισμένος, άλλο τόσο εύκολο να χάσεις εύκολα και γρήγορα σημαντικά ποσά.
Από εκεί και πέρα έχοντας αποφασίσει τι αποδόσεις θέλουμε να παίξουμε, τότε τα πράγματα είναι απλά. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν σε κάθε κουπόνι και ημέρα, άφθονα καυτά φαβορί με πολύ μικρές αποδόσεις.
Παίκτης που έχει μεγάλο κεφάλαιο να ποντάρει και του αρέσουν αυτού του είδους οι αποδόσεις μπορεί βάλει δύο ή τρία τέτοια καυτά φαβορί, ώστε ν περιμένει λίγο ως πολύ τον διπλασιασμό του κεφαλαίου του. Βέβαια για να είναι μακροχρόνια κερδισμένος με τέτοιου είδους παιχνίδι κόντρα στις στοιχηματικές εταιρίες πρέπει να έχει επιτυχία κοντά στο 90%. Εξάλλου οι παίκτες που πλέον διαθέτουν μεγάλα ποσά ολοένα και λιγοστεούν.

Στη συνέχεια υπάρχουν παίκτες που ποντάρουν σε αγώνες με μεσαίες αποδόσεις, μεγαλύτερου ρίσκου. Προφανώς εδώ τα ποσά που ποντάρονται αρκετά μικρότερα, καθώς και ο κίνδυνος της αποτυχίας είναι μεγαλύτερος. H επιλογή 3-4 παιχνιδιών γύρω, λίγο πάνω ή λίγο κάτω από αποδόσεις του 2 είναι ένα πολύ συνηθισμένο παιχνίδι πολλών παικτών. Αν έχεις βάλει και κάποιον πολλαπλασιαστή, τότε σε περίπτωση επαλήθευσης των σημείων το κέρδος είναι καλό. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται και η χρήση συστήματος 3-4, ή ανάλογα με τον αριθμό των αγώνων. Είναι κρίμα να έχεις πιάσει τα τρία παιχνίδια και να μην πληρώνεσαι καθόλου επειδή έχεις χάσει το τέταρτο. Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες είναι τέτοιες που δεν θα βγεις χαμένος.

Τέλος υπάρχουν και τα σημεία που αποτελούν εκπλήξεις στοιχηματικά και οι στοιχηματικές εταιρίες απεύχονται να επαληθευτούν, για αυτό και τις προσφέρουν σε πολύ μεγάλες τιμές, καθώς δεν πιστεύουν ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες. Ο καλύτερος τρόπος παιξίματος σε αυτήν την κατηγορία είναι το μονό στοίχημα. Πλέον οι περισσότερες αν όχι όλες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες επιτρέπουν μονό στοιχηματισμό. Είναι πολύ λάθος αποδόσεις που είναι πάνω από 4, 5, να μην πληρώνονται μόνο και μόνο γιατί τις έχουμε μαζί με άλλα παιχνίδια.
Επίσης βασικό πράγμα στο στοίχημα είναι να μην βάζουμε σε σύστημα μικρές αποδόσεις, όπως αντίστοιχα μεγάλες αποδόσεις με κουπόνι πολλών παιχνιδιών.

Όλα τα ανωτέρω δεν αποτελούν οδηγό για σίγουρα κέρδη, αλλά σίγουρα προτείνουν ένα σωστό παίξιμο απέναντι στις στοιχηματικές εταιρίες

pamestoixima.com

loading...