Στημένη η κλήρωση των «4» του Champions League (Photo)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία, δημοσίευμα έγκριτου δημοσιογράφου, ο οποίος αποκάλυψε πως η Ρόμα πουλούσε εισιτήρια στο διαδίκτυο για τον επαναληπτικό (!) αγώνα με τη… Λίβερπουλ, μερικές ώρες πριν από τη διεξαγωγή της  κλήρωσης της ημιτελικής φάσης!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ονόματι Τζανλούκα Ντι Μάρτζο δημοσίευσε το εν λόγω θέμα στο σάιτ του στις 10 το πρωί (ώρα Ιταλίας) και το συνόδεψε μαζί με την ανάλογη φωτογραφία, που εν προκειμένο λειτουργεί ως πειστήριο προς τις αποκαλύψεις του.

Η Ρόμα που από την Τρίτη το βράδυ βρίσκεται στους «4» του Champions League, υποτίθεται πως περίμενε να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά.στην κλήρωση που θα διεξαγόταν στις 13:00 το μεσημέρι (Ιταλική ώρα) δηλαδή 3 ώρες αργότερα.

Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι ενημέρωναν τους οπαδούς τους πως μπορούσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον επαναληπτικό στις 2 Μαΐου για τον αγώνα με τη Ρόμα, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο γνώριζαν τον αντίπαλο αλλά και την ημέρα της αναμέτρησης!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, (όπως εύλογα κι εμείς) αναρωτήθηκε: Μια πρόβλεψη ή ένα λάθος; Ο καθένας επιλέγει ό,τι θεωρεί πως μπορεί να συμβαίνει…

loading...