Πώς είναι να έχεις να αυνανιστείς πάνω από 14 μήνες

Ο Luke Eivers δεν έχει ακουμπήσει τον εαυτό του 421 ημέρες και εξηγεί ακριβώς τη φάση του

Οι φόροι, ο θάνατος, οι τσακωμοί στα σχόλια στο ΥouTube και η ανακάλυψη της σεξουαλικότητας την περίοδο της εφηβείας είναι μερικά από τα πράγματα για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι συμβαίνουν σε τούτη εδώ τη μάταια ζωή. Σχετικά με το τελευταίο και όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα βγουν και θα πουν την άποψή τους για το τι είναι ηθικά σωστό, ενώ άλλοι, οι περισσότεροι, θα ανακαλύψουν σιγά σιγά τα πλεονεκτήματα του αυνανισμού.

Παρόλα αυτά, και επειδή ζούμε σε έναν τρελό τρελό κόσμο, υπάρχει ένα κίνημα που δεν έχει καμία σχέση με κάποια θρησκεία και προμοτάρει τα οφέλη του μη αυνανισμού. Όλα ξεκίνησαν (που αλλού;) στο Reddit σε ένα thread που αφορούσε μία κινεζική έρευνα και ισχυριζόταν ότι η αποχή από τον αυνανισμό μπορεί να αυξήσει την τεστοστερόνη κατά 45%.

Ο Luke Eilers αυτοπροσώπως.

Ο Luke Eilers ήταν ένας από τους πολλούς που είδαν το thread και ένας από τους ελάχιστους που αποφάσισαν να δουν πόσο θα αντέξουν χωρίς να ευχαριστήσουν τον καλύτερό τους φίλο. Η κίνηση ονομάστηκε “No Fap Movement” και ακολουθώντας την ο Luke κατάλαβε πόσο εθισμένος ήταν στο πορνό. Όπως θα δεις και στο video λέει πόσο ντρεπόταν όταν τελείωνε τη θέαση των κατηγοριών που διάλεγε στα free porn sites που επισκεπτόταν καθημερινά και πώς υπέφερε από έλλειψη κινήτρων, συγκέντρωσης και παραγωγικότητας στην καθημερινότητά του.

Μιλώντας σε έναν άλλο YouTuber τον Andrew Hales, εξηγεί πώς αισθάνεται από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το μοναδικό ταξίδι. «Είμαι κατά 10% καλύτερα σε πολλούς τομείς», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει «σε κίνητρο, σε ενέργεια, σε πνευματική διαύγεια. Πολλοί άνθρωποι μιλούν για υπερδυνάμεις που τους αλλάζουν τη ζωή».

Ο Luke διευκρινίζει ότι μπορεί να έχει περίπου ενάμιση χρόνο να αυνανιστεί αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει κάνει σεξ ή δεν έχει παρακολουθήσει πορνό. Λέει μάλιστα ότι αφού εκσπερματώνεις στο σεξ αυτό είναι κάτι απόλυτα υγιές.

To subreddit No Fap έχει περίπου 285.000 subscribers, τους λεγόμενους Fapstronauts με πολλούς από αυτούς να ποστάρουν τις ιστορίες και τον χρόνο αποχής τους.

Είσαι έτοιμος να τους ακολουθήσεις;

SPOILER ALERT

OXI!

gr.askmen.com

loading...