Καιρού επιτρέποντος!

Καλημέρα. Τελικά εισακούσθηκαν οι ευχές μου χτες. Το στρωσε στην Αθήνα και κάτσαμε όλοι μεσα στα σπίτια μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Καλά ήταν πάντως, μια μέρα ανάπαυσης έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες την χρειαζόμασταν όλοι. Αφού ζήσαμε λοιπόν καμιά 20αριά μέρες με κρύο, χιόνια κλπ κλό θα ήταν τώρα να ευχηθούμε να δούμε και λίγο ήλιο. Εμείς εδώ στην πρωτεύουσα τη βγάλαμε λαδάκι άλλες περιοχές όμως της χώρας μας έχουν υποστεί ανεπανάληπτες ζημιές. Γι αυτό καιρούλι άντε κάντην με ελαφρά σιγά σιγά. Οι ευχές μου έπιασαν τόπο και στοιχηματικά. Η ΑΕΚ καθάρισε το παιχνίδι γρήγορα γρήγορα και κάπως έτσι επανήλθαμε σε τροχιά ταμείων. Ελπίζω αυτό να έχει και συνέχεια γιατί έχουμε μείνει λιγάκι πίσω. Λογικά το Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ πηγαίνει στο γκολ-γκολ ενώ και ο Ολυμπιακός λογικά περνάει από το Βικελίδης(αν γίνει το παιχνίδι). Ενα ακόμα σημείο που μπορεί να περάσει είναι το διπλό της Λεβάντε στην έδρα της UCAM Μούρθια η οποία έχει πολύ άσχημες επιδόσεις στην έδρα της. Εγω έχω επικεντρωθεί στο παιχνίδι του Κυπελλού Ελλάδος ανάμεσα στο Πλατανιά και το ΠΑΣ Γιαννινα.

(17:15)Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο φορμαρισμένος στο πρωτάθλημα Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ για την φάση των 16 του κυπέλλου. Ο Πλατανιάς έχει πετύχει 3 σερί νίκες στην έδρα του και έχει απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο ΠΑΣ παρ όλο το δύσκολο πρόγραμμα του έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και να βρίσκεται στο κυνήγι μιας θέσης για τα play-off του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Ήταν λίγο σύντομη η ανάλυση σήμερα το ξέρω αλλά επειδή πρόκειται για παιχνίδι κυπέλλου και όχι πρωταθλήματος δεν είχα πολλά να γράψω. Ο ΠΑΣ μ έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τις τελευταίες αγωνιστικές. Πιστέυω ότι ο ΠΑΣ θα φροντίσει απλά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να τελειώσει τη δουλειά στους Ζωσιμάδες. Ο Πλατανιάς δεν έγινε ξαφνικά Ρεάλ και κάποια στιγμή το σερί αυτό θα σπάσει. Η ισοπαλία φαντάζει ιδανική στα μάτια μου.

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιαννινα Χ (3.00)

Καλή επιτυχία!!!!

Παναγιώτης Καραελευθερίου

15356981_10211196789146421_133471673_n

loading...