Κίνδυνος υποβιβασμού του ΟΦΗ λόγω δωροδοκίας!

Δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας, αναφέρει ότι στο εγγύς μέλλον αναμένεται να απασχολήσει την ποδοσφαιρική Ελλάδα, θέμα δωροδοκίας του ΟΦΗ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, κάτι που αυτόματα συνεπάγεται με ευθεία απειλή υποβιβασμού της πρωτοπόρου ομάδας της Football League!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα  τα «Νέα», ο ΟΦΗ κινδυνεύει να χάσει την άνοδο, με την Παναχαϊκή να είναι αυτή που θα πάρει την θέση του.

Ο λόγος, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, είναι οι καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για χειραγωγημένα ματς, όπως το ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0 (4-0 ημίχρονο) στις 12/11/2017.

Ο Καλαϊτζίδης, υποστήριξε πως ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γ. Νιώπας, είχε αποκαλύψει πως χρηματίστηκε για το Άρης-ΑΙγινιακός 5-0, ενώ κάτι τέτοιο έγινε και στο ΟΦΗ-Αιγινιακός.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ Φ. Τσάλος είχε καλύψει τα έξοδα κάποιων παικτών και παραγόντων του Αιγινιακού.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί αν όντως υπάρχουν αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει, τονίζοντας ότι από το αποτέλεσμα της έρευνας προκύπτει πως:

«Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ».

Ετσι, όταν ο φάκελος φτάσει στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να υποβιβαστεί.

loading...