Εύκολα η ΑΕΚ!!!

Καλημέρα. Είναι Δευτέρα απόγευμα και λέω κάτσε να γράψω το κειμενάκι μου γι αύριο. Που να τα καταφέρω όμως;;;; Μόλις μπήκα σπίτι και τα χέρια μου είναι παγωμένα μέχρι πρηξίματος μπορώ να πω. Πού κρύο μάγκες. Εμείς εδώ οι Αθηναίοι δεν ήμαστε μαθημένοι σε τέτοιες θερμοκρασίες και την έχουμε ακούσει λίγο. Χιόνι δεν έχουμε δει και αυτό είναι κάτι που μου τι σπάει προσωπικά. Ρε κώλοκαιρε, έχεις κάνει -1, -3  και γενικότερα παίζεις εκει ρίξε ρε κερατά και ένα χιονάκι να μείνουμε σπίτια μας να κάνουμε και μεις τα δικά μας. Γεμίσαμε προμήθειες, θέρμανση έχουμε ολοκληρωσει το σκηνικό.

Στοιχηματικά η κατάσταση είναι ίδια με τον καιρό. Πάνω που πίστεψα ότι θα ξεκινάγαμε ένα καλό σερί ήρθε η Μπιλμπάο και μου πε όχιιιιιι @@@λακι, δε θα το χτίσεις το σερί. Η ειρωνεία είναι ότι την εκθειάσαμε την Αλαβές αλλά η εκτίμηση ήταν αποτυχημένη.

Σήμερα έλεγα να ασχοληθώ με το ματς της ΑΕΚ στη Λειβαδιά αλλά απ΄ότι ενημερώθηκα πριν λίγο το παιχνίδι αναβλήθηκε επ αορίστου λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Γι αυτό στράφηκα σε μια άλλη ΑΕΚ, τη μπασκετική. Να σημειώσω εδώ ότι το σημείο προκύπτει από κάποια νούμερα που έχω δει και όχι από κάποια εξονυχιστική μελέτη γι αυτό δε θα προβώ σε κάποια αναλυση διότι θα ήταν σαν να σας κοροιδεύω. Η ΑΕΚ λοιπόν υποδέχεται τη Γερμανική Λουτβινγκσμπουργκ. Η ένωση κέρδισε εύκολα τον Αρη το Σάββατο και δείχνει σε καλή κατάσταση. Έχει μόλις μία ήττα στη διοργάνωση εντός έδρας (από τη Μπεσίκτας) ενώ προέρχεται και από δύο σερί ήττες που την έχουν απομακρύνει από το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Η ΑΕΚ έχει δώσει 5 ματς στο ΟΑΚΑ και εξαιρουμένου το παιχνίδι με την Μπεσίκτας έχει κερδίσει με μεγάλες διαφορές άνω των 9 πόντων. Δε θεωρώ τη γερμανική ομάδα κάποιο μεγαθήριο και πιστεύω ότι μια καλή ΑΕΚ είναι σε θέση να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και θαρρώ σχετικά εύκολα.

ΑΕΚ-Λουτβινγκσμπουργκ    ΑΕΚ -4.5  (1.80)
Καλή επιτυχία!!!

15356981_10211196789146421_133471673_n

Παναγιώτης Καραελευθερίου

loading...