Ετοιμαστείτε: Μεγάλο Τουρνουά FIFA 18 & PRO 18 στο [email protected] Sports Cafe!

Τo ερχόμενo Σαββατοκύριακο (7/10 & 8/10) διεξάγεται το μεγάλο τουρνουά FIFA 18 (2 Vs 2) και PRO (1 Vs 1) στο μεγαλύτερο Internet & Sports Cafe της Αττικής στη Ν. Σμύρνη (Ελ Βενιζέλου 99), το [email protected] , σύμφωνα με τη δική σας γνώμη στο poll της επίσημης σελίδας του στο Facebook, στο οποίο και συμφωνήσαν όλοι οι παίκτες αναφορικά με τις λεπτομέρειες του Game Play…

 

Αρκεί να αναφερθεί οτι η ώρα διεξαγωγής των αγώνων θα κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης. μεταξύ των παικτών (θεωρητικά μπορούν να προγραμματιστούν ολόκληρο το 24ωρο από τις 9:00 π.μ. του Σαββάτου), από τη φάση των «32» μέχρι τους προημιτελικούς, ενώ το «Final 4» (Ημιτελικοί – τελικοί) θα διεξαχθούν την Κυριακή και θα ξεκινήσουν από τις 19:30 το απόγευμα!

Αρκεί να αναφερθεί πως η φόρμά των ομάδων θα είναι ΤΥΧΑΙΑ, ενώ κανένας παίκτης, ή δυάδα παικτών δε θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει ομάδα επιλογής στην πορεία του πρωταθλήματος, παρά μόνο να πορευτεί με όποια επιλέξει αρχικά!

Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 5 ευρώ το άτομο (δεν υπάρχει κάποια εξτρά χρέωση για τις κονσόλες, ανεξαρτήτως το σημείο που θα τερματίσει ο κάθε παίκτης), ενώ ως έπαθλο έχει οριστεί το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί και το οποίο θα μοιραστεί κλιμακωτά στους φιναλίστ της Κυριακής, με τον πρώτο να λαμβάνει φυσικά τη μερίδα του λέοντος! Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το 3ήμερο αχαλίνωτης διασκέδασης! Τέλος, οι αγώνες θα είναι 12λεπτοί μέχρι τους «4» όπου θα διαρκούν 15′ μέχρι τον τελικό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας & δήλωσης συμμετοχής: 210-9330941210-9345533

loading...