Εμείς ξέρουμε ποιος θα πάει τελικό!

Καλησπέρα φίλοι του Αντικουβά, Τρίτη σήμερα και απόψε έχει το μενού το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, εμείς ξέρουμε ποιος θα περάσει στον τελικό.

Η αλήθεια είναι πως βλέπω μία από τις χειρότερες διοργανώσεις της ζωής μου, πάντα σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, με μόνη εξαίρεση της δύο ομάδες που παίζουν απόψε όλες οι υπόλοιπες δεν με γέμισαν ποδοσφαιρικά, ναί το θυμάμαι πως έχουμε την Κροατία και την Αγγλία αλλά στην μία έχουμε έναν Μόντριτς και από την άλλη έχουμε την μοίρα-τύχη αφού πέρασαν στα πέναλτι και όταν μία ομάδα περνάει στα πέναλτι τόσες φορές δεν είναι ικανή, είναι τυχερή.
Πάμε τώρα στα στοιχηματικά, η Γαλλία είναι η μόνη που έφτασε ξεκούραστα μέχρι εδώ, στους ομίλους αλλά και στα νοκάουτ δεν έπαιξε μπαλάρα για να βάζει 4 γκολ και να πληρωνόμαστε αλλά είχε ότι χρειαζόταν για να προκριθεί. Το Βέλγιο έχει φοβερή φουρνιά αλλά τους βγήκε η ψυχή με τους Ιάπωνες και αν δεν έμπαινε το τυχερό γκολ στο 1-2 τότε δεν θα βλέπαμε ανατροπή και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, το μόνο που σου μένει είναι η ψυχή που έβγαλε. Με την Βραζιλία έβαλε 2 γκολ στο πρώτο και στο δεύτερο από τύχη δεν έφαγε 4!!! Απόψε βλέπω πρόκριση της Γαλλίας στο 1.70, θα επιλέξω το όβερ που πληρώνει 2.00 αλλά και τον Πογκμπά να σκοράρει γενικά από τον οποίο περιμένω να χτυπήσει από μακριά και πληρώνει 6.50!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: ΟΒΕΡ (2.00)
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ (1.70)
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ: ΠΟΓΚΜΠΑ (6.50)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

loading...