Γνώρισε την CAM Hellas, τη νο.1 εταιρία βρεφικών ειδών!

Η μεγαλύτερη εταιρία βρεφικών προϊόντων στην Ελλάδα, η CAM Hellas, έχει Ιταλική προέλευση, και παρά τα 40 χρόνια ύπαρξης της, η φαντασία, η δημιουργικότητα το και πάθος διατηρούνται αναλλοίωτα στο περιβάλλον της!

Από ιστορικής απόψεως, συστάθηκε το 1969 ως αποτέλεσμα της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και του ταλέντου των αδελφών Franco, Aldo και Mario Rho.

Σήμερα,  η CAM έχει επεκταθεί σημαντικά και από μία οικογενειακά διοικούμενη εταιρεία, έχει μεταστοιχειωθεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα των βρεφικών προϊόντων!

 

Μία ιστορία επιτυχίας η οποίο επιτεύχθηκε μέρα με τη μέρα, κοιτάζοντας τον κόσμο με τα μάτια των παιδιών. Γιατί ο κόσμος των παιδιών είναι, πάνω απ’ όλα, ένα μέρος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ένα μέρος όπου χάρη στην συνολική δέσμευση, μία οικογένεια γίνεται πραγματική ομάδα και συνδέεται, πάνω απ’ όλα με ένα εξαιρετικό πάθος απόλυτα αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση των μητέρων και των παιδιών όλου του κόσμου.

Η φιλοσοφία αυτή μεταμορφώνει όλες τις επιθυμίες των μαμάδων, των μπαμπάδων και των παιδιών σε δημιουργικές ιδέες και λειτουργικά προϊόντα, για την ευημερία, την άνεση και την ασφάλεια όλων στην καθημερινή ζωή. Σε αυτή την προοπτική, πάντα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και στην “Made in Italy” φιλοσοφία.

 

Στην CAM, μπορείτε να βρείτε τα πάντα που αφορούν το μικρό σας «άγγελο», για μέσα στο σπίτι, για τη βόλτα, αλλά και για το αυτοκίνητο.

Εδώ παρέχεται μια απροσμέτρητη γκάμα βρεφικών προϊόντων, που σχετίζεται με καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, στράτες παιχνιδιού και φαγητού, κούνιες και εκατοντάδες ακόμα καθημερινά παιδικά αξεσουάρ!

Για το παιχνίδι, για το φαγητό, για τον ύπνο, για το μπάνιο και την τουαλέτα, η CAM είναι εδώ! Με μία αγορά, η ζωή η δική σας και του παιδιού σας, γίνεται αυτόματα πιο άνετη και δημιουργική!

Ο κόσμος του μωρού σε περιμένει να τον γνωρίσεις καλύτερα!

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα των στοιχείων σου ΕΔΩ!

Εναλλακτικά, τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας CAM Hellas δίνονται παρακάτω:

ELMINA HELLAS

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ. ΜΙΝΑΡΕΤΖΗΣ

ΡΟΥΜΕΛΗΣ 160, 13671, ΑΧΑΡΝΕΣ

ΤΗΛ.: 210-2433770

FAX: 210-2433771

MAIL: [email protected]

Cameshop.gr

Facebook Page

loading...