Γνωστή πορνοστάρ αυτοπροτείνεται για… Βουλευτής! (Photos)

Έχει περάσει από το μόντελινγκ, το χώρο του τραγουδιού, αλλά το τελευταίο διάστημα διαπρέπει ως Ελληνίδα πορνοστάρ και κάνει θραύση!

Ο λόγος για τη Μαρία Αλεξάνδρου, που σύμφωνα με δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso  είναι απόλυτα έτοιμη να καθίσει στα έδρανα της Βουλής και να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση!

385-566x374

Ουσιαστικά,  προτάθηκε στον… Βασίλη Λεβέντη, προκειμένου να την κανει μέλος της Ένωσης Κεντρώων για να ομορφύνει την Βουλή και να εκτοξευθεί το κόμμα του.

alexandrou_1

«Η Βουλή είναι ένα μπ…έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής να το αναβαθμίσω! Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει.» ανέφερε μεταξύ άλλων, για να συνεχίσει:

260614133804_4613

«Αν και το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη, ήρθε πλέον η ώρα να προσφέρω κι εγώ στη χώρα μου. Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».

2131

Photos: www.lay-out.gr

loading...