Ακολούθησε το σύστημα του «Χ» για να βγαίνεις ΠΑΝΤΑ κερδισμένος!

Θεωρητικά, στο στοίχημα -και δη στο ποδοσφαιρικό στοίχημα-, υπάρχουν πολλά και διαφορά συστήματα, με τα οποία μπορούμε να «ελέγξουμε» τις πιθανότητες και να εξασφαλίσουμε ένα σταθερό καθημερινό εισόδημα.

Ένα τέτοιο είναι και το “Over 0.5” με το οποίο ναι μεν παίζουμε με τις πιθανότητες υπέρ μας, πλην όμως υπάρχει και το ακραίο -κι απευκταίο- σενάριο του να… μηδενίσουμε την κάβα μας από το πρώτο ποντάρισμα!

Το σύστημα που θα δούμε απόψε όμως, είναι πραγματικά άτρωτο και αν το ακολουθήσεις με συνέπεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγαίνεις πάντα κερδισμένος! Ποιο είν αυτό; Μα φυσικά το λεγόμενο σύστημα της ισοπαλίας ή αλλιώς (στη στοιχηματική αργκό) του «Χ»…

 

Η παρουσίαση του Γ. Γεωργίου

Την εν λόγω ιδέα – πρόταση για το συγκεκριμένο σύστημα, την είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό ο Γιώργος Γεωργίου ένα βράδυ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στην εκπομπή το ‘’Καφενείο των φιλάθλων’’ πριν από μερικά χρόνια.

Τι ακριβώς είχε πει ο συμπαθέστατος Γεωργίου με το εύγλωττο στυλ του πριν από μια μεγάλη διοργάνωση Μουντιάλ;

«Ποιο σημείο δίνει συνήθως την καλύτερη απόδοση; Το Χ, που Μέσο Όρο δίνει γύρω 3 απόδοση. Ξεκινάω λοιπόν και παίζω το πρώτο παιχνίδι ξερό Χ. Ας πούμε ότι ξεκινάω με 10€. Ας πούμε ότι το ματς δεν κάθεται Χ. Πάω αμέσως στο επόμενο ματς. Ποντάρω πάλι στο Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 20€. Πάλι δεν μου κάθεται το Χ. Πάω στο επόμενο και ποντάρω πάλι Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 40€. Δεν κάθεται και τώρα το Χ; Πάω αμέσως στο επόμενο ματς ποντάροντας 80€. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 160€. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 320€.Μόλις μου έκατσε το Χ στο έκτο παιχνίδι, που θα “χει ως συνήθως 3,00 απόδοση, η είσπραξη που έκανα θα είναι 320 Χ 3,00=960€. Θα έχω παίξει μέχρι τότε 10+20+40+80+160+320=630€, άρα θα έχω κέρδος 330€. Δοκιμάστε τον τρόπο που σας προτείνω και άντε, σε καλή μεριά και καλοφάγωτα»!

 Εξήγηση

Κοινώς, ο έμπειρός sportcaster, επιμένει πως δεν είναι δυνατόν να μην κάνει την εμφάνιση του ένα Χ σε βάθος χρόνου στο ποδόσφαιρο, οπότε εφόσον κάποιος διαθέτει μεγάλο κεφάλαιο είναι αδύνατον να χάσει παρά μόνο να κερδίζει! Μάλιστα, ο Γεωργίου εξηγεί πως την παραπάνω πρακτική, ακολουθεί πάντα σε μια μεγάλη διοργάνωση (Μουντιάλ, EURO,  Copa America κλπ) εκεί δηλαδή οπού υπάρχει μεγάλη συσσώρευση αγώνων υπό μια σκέπη διοργάνωσης (όχι δηλαδή μεμονωμένα και τυχαία πονταρίσματα από το κουπόνι) και συνεπώς μεγαλύτερες πιθανότητες να επαληθευτεί!

 Παραλλαγή συστήματος

Εύλογα θα αναρωτηθείτε μερικοί, το εξής: «μα καλά είναι δυνατόν να περιμένουμε κάθε 2 και 4 χρόνια για να βγάλουμε λεφτά από ια μεγάλη διοργάνωση;»

Φυσικά και όχι! Η παραπάνω είναι μόνο μια παράμετρος εφαρμογής του συστήματος του «Χ».  Για εσάς που θέλετε να παίζεται συχνότερα ή ακόμα και καθημερινά θα σας προτείναμε κάτι πιο… κοινό αλλά εξίσου αποτελεσματικό!

Επειδή το σύστημα του «Χ» εδράζεται πάνω σε μια σταθερή δομή και την ακολουθία αυτής για να αποδώσει, θα συνιστούσαμε για όποιον θέλει να το δοκιμάσει σύντομα να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη ομάδα από ένα οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό η πρωτάθλημα! Καλό θα ήταν πριν «επενδύσει» πάνω της  να έχει μελετήσει τα στατιστικά της, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Αν για παράδειγμα πάρεις αυτή τη στιγμή τη La Liga στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες (ακόμα και το δίδυμο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ) φέρνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ισοπαλίες. Το «Χ» επιτυγχάνεται Μ.Ο. ανά 3-4 αγωνιστικές ανά ομάδα ενώ δε μπορείς να διακρίνεις σύλλογο που να αγνοεί την ισοπαλία για πάνω από 7-8 αγωνιστικές!

 Σημείωση

Εξυπακούεται δε, πως αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις μια ομάδα της 1ης κατηγορίας Ισπανίας, θα εφαρμόσεις την εν λόγω τακτική μόνο για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Αφενός γιατί εκεί συναντάμε τα περισσότερα ματς, κι αφετέρου διότι εάν διευρύνεις τον κύκλο των αγωνιστικών με άλλες διοργανώσεις τότε το σερί μπορεί να αυξηθεί ραγδαία και η… κάβα σου να μηδενίσει απρόσμενα! Αν για παράδειγμα αποφασίσεις να ακολουθείς την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καλό θα ήταν να αγνοήσεις το Europa League, το Copa Del Ray κλπ για τους παραπάνω λόγους.

 Σε περίπτωση αποτυχίας

Ρεαλιστικά ομιλώντας, κι επειδή δεν είμαστε όλοι εκατομμυριούχοι δυστυχώς υπάρχουν και οι -ελάχιστες- πιθανότητες αποτυχίας! Κάτι τέτοιο συνέβη με το περασμένο Μουντιάλ, εκείνο δηλαδή του 2014, όταν το πρώτο Χ ήρθε ούτε λίγο ούτε πολύ την 13η αγωνιστική!

Αυτό σημαίνει πως  κάποιος που ξεκίνησε με το  αρχικό ποντάρισμα του Γεωργίου (δηλαδή τα 10€), θα έπρεπε να διαθέσει κοντά στις 82.000€ (!) για να επαληθευτεί και να βγει κατά πολύ κερδισμένος. Εάν λοιπόν υπήρξε άνθρωπος που είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει το… ράλι μετά από όλη αυτή την αγωνιώδη αναμονή θα κατέληγε με καθαρό κέρδος της τάξεως των 40.000€!

 Το Plan B

Για κάποιον που δεν διαθέτει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ποντάρισμα, κοινώς για τη συντριπτική πλειοψηφία που απευθυνόμαστε εδώ στον antikouvas.gr, υπάρχει και η εναλλακτική λύση. Το ενδεχόμενο της «ασφάλειας» δηλαδή, και το να αρκεστούμε στον περιορισμό των ζημιών. Εάν λοιπόν δεν έχουμε το budget η το… σθένος να «τραβήξουμε το κουπί» για μεγάλο ράλι, καλό θα ήταν να βάζουμε στοπ μετά από μερικές αποτυχημένες ακολουθίες. Γνωρίζω άνθρωπο που  το… πολύπαθο περασμένο  Παγκόσμιο Κύπελλο, σταμάτησε την 7η αγωνιστική το ποντάρισμα του (είχε φτάσει στα 640€) και με αποκλειστικό γνώμονα να ρεφάρει , μη αποδεχόμενος την ήττα του, ξεκίνησε από την αρχή με 10€ ποντάρισμα από την… 8η αγωνιστική!

Φτάνοντας στην 13η αγωνιστική όπου και επαληθεύτηκε το σημείο, μπορεί να μη βγήκε κερδισμένο αλλά τουλάχιστον το δόθηκε η δυνατότητα να πάρει πίσω όσα χρήματα είχε ποντάρει στη συγκεκριμένη διοργάνωση! Γιατί όπως λέμε τόσο στο στοίχημα όσο και στη ζωή, εάν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον φρόντισε να μη χάσεις. Και εδώ, στον antikouvas.gr  προσπαθούμε να σας περάσουμε καθημερινά το παραπάνω μήνυμα!

Γενικές Αρχές

1)  Ο βασικός λόγος που άπαντες μπορούμε να «επενδύσουμε» στο συγκεκριμένο σύστημα είναι πως ακόμα και στον ΟΠΑΠ -ειδικά σε μεγάλη διοργάνωση- δουλεύει με μονά αποδεκτά παιχνίδια!

2) Κι εξίσου βασικός παράγοντας, είναι να διαθέτεις ένα κεφάλαιο 500-700€ ούτως ώστε να το διαθέσεις για τα παιχνίδια με τον τρόπο που εσύ θέλεις (πχ ξεκινάς με 1, 5 ή 10 ευρώ με τα οποία… ναι μεν κερδίζεις λιγότερα, αλλά εξασφαλίζεις πιθανότητες) .

3) Να μην κοιτάς επ’ ουδενί ποιες ομάδες αγωνίζονται! Πολλοί την έχουν πατήσει έτσι, επειδή παρέκαμπταν παιχνίδια, ένεκα των λιγοστών πιθανοτήτων που θεωρούσαν πως είχαν κι αργότερα … χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο! Μη παραβλέπεις το γεγονός πως στα λεγόμενα δύσκολα παιχνίδια η απόδοση όχι απλά δεν περιστρέφεται γύρω από το 3.00 αλλά αυξάνεται θεαματικά! Φαντάσου δηλαδή να τετραπλασιάσεις-πενταπλασιάσεις από εκεί που κυνηγούσες το επί (Χ) 3!

4) Να  μην απογοητευτείς αν τα μέχρι αποτελέσματα πάνε στραβά. Οι πιθανότητες είναι πάντα με το μέρος σου!

5) Μόλις κερδίσεις ξεκινάς πάλι από την αρχή όσον αφορά το αρχικό σου ποντάρισμα.  Μαθηματικά, μέσα στα επόμενα 6 ματς θα έχεις ξαναπληρωθεί!

Επί παραδείγματι

Για όσους έχουν σκεφτεί αν εφαρμόσουν κάτι τέτοιο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που έπεται σε λίγα 24ωρά σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω στοιχεία αναφορικά με μια από τις τελευταίες μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εκείνη του Copa America του 2015, ξεκινώντας με αρχικό ποντάρισμα 10€, από την πρώτη μέρα των αγώνων!

Να σημειωθεί λοιπόν, ότι για τους παρακάτω 26 αγώνες  υπολογίζονται ενδεικτικά όλες οι ισοπαλίες με την ακέραιη απόδοση 3.00! Ακόμα και με την ελάχιστη τιμή της όμως, η ισοπαλία μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και με σπουδαία κέρδη τα οποία όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω ανέρχονται στο ποσό των 1030 ευρώ!

ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ/€ ΚΕΡΔΟΣ/€
Χιλή – Εκουαδόρ 1 10€ 0€
Μεξικό – Βολιβία Χ 20€ 60€
Ουρουγουάη – Τζαμάικα 1 10€ 0€
Αργεντινή – Παραγουάη Χ 20€ 60€
Κολομβία – Βενεζουέλα 2 10€ 0€
Βραζιλία- Περού 1 20€ 0€
Εκουαδόρ – Βολιβία 2 40€ 0€
Χιλή – Μεξικό Χ 80€ 240€
Παραγουάη – Τζαμάικα 1 10€ 0€
Αργεντινή – Ουρουγουάη 1 20€ 0€
Βραζιλία – Κολομβία 2 40€ 0€
Περού – Βενεζουέλα 1 80€ 0€
Μεξικό – Εκουαδόρ 2 160€ 0€
Χιλή – Βολιβία 1 320€ 0€
Ουρουγουάη – Παραγουάη Χ 640€ 1920€
Αργεντινή – Τζαμάικα 1 10€ 0€
Κολομβία – Περού Χ 20€ 60€
Βραζιλία – Βενεζουέλα 1 10€ 0€
Χιλή – Ουρουγουάη 1 20€ 0€
Βολιβία – Περού 2 40€ 0€
Αργεντινή – Κολομβία Χ 80€ 240€
Βραζιλία- Παραγουάη Χ 10€ 30€
Χιλή – Περού 1 10€ 0€
Αργεντινή – Παραγουάη 1 20€ 0€
Περού – Παραγουάη 1 40€ 0€
Χιλή – Αργεντινή Χ 80€ 240€
Σύνολο 1820€ 2850€
loading...