Αγγλία και ξερό ψωμί!

Καλησπέρα φίλοι μου, δυστυχώς είχα κάποιο πρόβλημα με το ίντερνετ λόγω χιονιού και άργησα να ανεβάσω τις προτάσεις μου, ευτυχώς τα παιχνίδια είναι αργά και δεν θα επηρεάσει κανέναν. Χθες πήγαμε ταμείο και κάτι ανάλογο στοχεύουμε να κάνουμε και σήμερα.

 

Για σήμερα επέλεξα δύο παιχνίδια από την Αγγλία, το πρώτο παιχνίδι είναι το Μάντσεστερ Γ.-Χαλ, οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ημιτελικά του κυπέλου EFL ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, η παρέα του Μουρίνιο έχει σοβαρευτεί για τα καλά και σκοράρει πολύ εύκολα, η Χαλ είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, θέλει και εκείνη να περάσει στην τελικό, ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.

 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Ίστλιχ-Φόρεστ Γκριν, οι δύο ομάδες παίζουν στην λεγόμενη Βαρανάμα Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας για όσους το ψάχνουν και δεν το βρίσκουν, τις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στην έδρα της Ίστλιχ όλα τα παιχνίδι έληξαν όβερ 3.5, φέτος βρίσκονται αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση με την Φόρεστ Γκριν να πηγαίνει για άνοδο, δυνατό το όβερ, δεν θα ρισκάρω το όβερ 3.5!

 

Μάντσεστερ Γ.-Χαλ: Όβερ 2.5 (1.50)

Ίστλιχ-Φόρεστ Γκριν: Όβερ 2.5 (1.65)

 

Καλή επιτυχία σε όλους…

 

Παναγιωτόπουλος Αριστοτέλης

 

aristotelis-overakias-2

loading...