Έχασε 6.000 ευρώ γιατί ο Κρόος σκόραρε εντός σε φάουλ… εκτός περιοχής! (Photo)

Μοιάζει απίστευτο για να είναι αληθινό, ωστόσο εφόσον υπάρχουν ντοκουμέντα απλά το βλέπεις και… μοιρολογείς για τον άνθρωπο που έπαθε τέτοια… λαχτάρα! Ένα συναίσθημα χαρμολύπης, το οποίο κλίνει όμως προς την… κατάθλιψη αφού ναι μεν η εγχείρηση πέτυχε, αλλά εν τέλει ο ασθενής… πέθανε!

Ο χειρότερος κουβάς της ιστορίας λοιπόν έχει ως εξής: Ένας παίχτης στο Ηνωμένο Βασίλειου είχε κάνει τρία «σύνθετα» πονταρίσματα με 5 λίρες στους τρεις προχθεσινούς αγώνες του Μουντιάλ. Το Μεξικό να επικρατήσει με 2-1 της Νοτίου Κορέας, τον Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει δύο γκολ στο παιχνίδι του Βελγίου με την Τυνησία και τον Τόνι Κροος να σκοράρει έξω (!) από την περιοχή στο ματς της Γερμανίας με τη Σουηδία.

Τα δύο πρώτα είχαν βγει με τον άνθρωπο να περιμένει καρτερικά ένα γκολ του Κροος έξω από την περιοχή για να δει τον λογαριασμό του να φουσκώνει με 5.250 λίρες, ήτοι 5.966 ευρώ! Στο γκολ του Κροος στις καθυστερήσεις ο άνθρωπος αυτός μάλλον θα τα… έσπασε από τη χαρά του για να συνειδητοποιήσει δευτερόλεπτα αργότερα όμως ότι πήγε κουβά! Ο λόγος ήταν ότι ενώ το φάουλ κερδήθηκε προφανώς εκτός περιοχής ο Κροος σούταρε μετά από το στρώσιμο του Ρόις μέσα από την περιοχή, με αποτέλεσμα να χαθεί ένα επικό στοίχημα με τον πιο τρελό τρόπο! Πραγματικά ασύλληπτο!

 

loading...